mjere ublažavanja

Slimbox 2 example page

ZNAČAJNE MJERE UBLAŽAVANJA U VASTUU

Značajne mjere ublažavanja u Vastuu poredane su po važnosti:

1) Prozori i vrata
2) Meru Piramida
3) Fontana ili akvarij
4) Oltari
5) Yantre
6) Boje
7) Slike
8) Ogledala

YANTRE

Ja osobno koristim tradicionalne yantre, Sve sam ih osobno dizajnirao, po tradicionalnom receptu za svaki planet. Svaka ima određeni broj latica, i numerologiju. Možete ih kupiti i staviti na zid. Svaka yantra predstavlja određeni smjer i planetu kojoj pripada.

Postoje učitelji koji koriste drugačije yantre od mojih.
Ponajprije moram istaknuti mog učitelja Marcus Schmikea. Njegove yantre spadaju u netradicionalne yantre. Osmislio ih je sam sa grupom prijatelja.
One su također moćne jer su rađene u najpogodnije vrijeme. Radili su se određeni rituali za poboljšanje kvalitete yantri.
Njih preporučam u Vastuu jer sam radio sa njima. Također i njegove piramide koje su vrhunskog dizajna, i napravljene su od različitih legura i pozlate.

Kd mene također možete naručiti piramidu koju sam sam dizajnirao i napravio.

Radio sam i sa metalnim, bakrenim i srebrnim yantrama koje najčešće dolaze iz Indije. Imam miješana iskustva.

Postoje i yantre drugih učitelja na našem području. Neki kanaliziraju yantre iz viših sfera, dok drugi koriste tantričke yantre, neki umjetničke. Njih nisam koristio tako da ne mogu ništa osobno reći.

Na našim prostorima je također jako popularni Feng Shui. On isto ima svoja pomagala kao što su na primjer, slike ribica, zmajeva,.. itd.
Nemam nikakvog iskustva sa time tako da ne mogu ništa osobno reći.