VASTU TEČAJEVI I KONZULTACIJE

VASTU KONZULTACIJE

Planiram i izrađujem idejna rešenja za nove kuće, kao i korekciju postojećih stanova i kuća.
Ako želite Vastu konzultacije vašeg stana, ili kuće nazovite ili napišite na donju adresu:

ignacperas@gmail.com

Ignac tel.
099 327 01 66

VASTU TEČAJEVI

Pozivam sve vas na Vastu tečaj koji ovo čitate jer bih želio da što više ljudi sazna za Vastu znanost.

Kod mene možete završiti sljedeće tečajeve:

1 . stupanj
Bazični Vastu - Može svatko doći, bez ikakvog predhodnog znanja. Radi se upoznavanje s Vastu principima, rad s jantrama, piramidom, oltarima. Rad na puno primjera, prolazi se cijela VASTU knjiga. Nakon toga možete raditi Vastu savjetovanja svojim bližnjima.

2. stupanj
Namjenjena je svakom tko želi ići u dubinu i širinu znanja o Vastuu. Da bi se moglo prisustvovati drugom stupnju morate najprije završiti najmanje tečaj Đjotiša 1. stupanj. Trebate barem 5 konzultacija napraviti i donijeti prije 2 stupnja.
Na drugom se stupnju Vastua uči kombiniranje Đjotiš astrologije s Vastuom na pet načina. Astrološko određivanje povoljnog početka gradnje kuće. Individualni smjerovi i točke u kući za različite želje i ispunjenja.Zatim Bhumi puja i Vastunivarana puja koje se rade za čiščenje prostora i prije ulaska u kuću itd.

3. stupanj
Na ovaj stupanj može doći samo onaj koji istinski želi projektirati isključivo nove kuće. Uči se planiranje i gradnja novih kuća, kvantna fizika, sveta geometrija. Plus sve ostalo što se učilo na prijašnjim stupnjevima.